diumenge, 24 d’octubre del 2010

EL MEU CAP DE SETMANA

Hola a tothom,

Ahir dissabte pel matí aní a l' assaig general del concert benefic "Africa grita", a la CAM de Bétera (Centre Artístic Musical). L' assaig va estar molt be. Ens eixia molt millor que abans. Ens va dirigir el director de la banda Luis Serrano. Nosaltres som el cor de xiquets i farem el paper del àngels a la peça anomenada " Madre Dolorosa". A la vesprada a Bétera es va celebrar l' inauguració de "L' ATENEU" que es un espai cívic i cultural. Primer Llorenç Giménez va contar contes bastant divertits. Desprès fan fer balls tradicionals un grup de xics i xiques, el grup de musica que tocava era una part de grup "Xé que burrà"amb dolçaines i tabals. Desprès de les danses el grup tocà unes cançons amb dolçaines, guitarres i tabals. Quan acabaren farien un sopar però nosaltres no ens quedarem. 
Avui diumenge molt de matí hem arreplegat a una amiga i ens hem anat al Palau de la Musica de València on hem cantat. M'he sentit molt be i sense nervis. El cor de xiquets estàvem a la part alta de la sala al costat de l'orgue, es veia tota la sala menys els que estaven baix de nosaltres. Baix de nosaltres estava el cor d' adults. Eren molts i nosaltres el xiquets uns pocs menys. La samarreta que dúiem era la de tots igual però d'uns altres colors. La meua samarreta era de color lila i la de la meua amiga també. El concert era per recollir diners per a Ruanda, per a Kiziburo un poble on viuen 120.000 habitants, que viuen en condicions inhumanes. 

Hem tornat a casa a migdia, hem dinat i estic fent deures. Desprès berenaré, tocaré el violí, soparé vegent " Doctor Mateo" una de les series que m'agrada.

Adeu fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada